Gå til innholdet
Finn nærmeste hagesenter
Facebook bilde

HAGELAND Åsane

Åpningstider:

Man - fre: 09 - 20
Lørdag: 09 - 16
søndag: LUKKET

Besøk oss

Åsamyrane 90
5116 Ulset


Åsane Hagesenter ble etablert i 1972  av Odd Hordvik. I 2006 overtok tredje generasjons gartner Odd Petter Hordvik. Vi har drevet og driver i dag Åsane Hagesenter, med mål om å kunne tilby et stort utvalg av kvalitetesprodukter som hører hagen til.  Vi har alltid tatt sikte på å være et hagesenter som skal ha faglig dyktige medarbeidere. Vi skal ha en gartner tilstede til enhver tid, slik at du alltid skal kunne føle deg trygg på at det du kjøper passer til de forhold som din hage krever. Vi har alltid hatt fokus på kvaltiet og god service.

Innen busker og trær har Rhododendron vært vårt største satsningsområde. Vi har 150-200 sorter og ulike størrelser gjennom sesongen. Åsane Hagesenter har også det du måtte være på jakt etter av vintergrønne busker og trær, om ikke så skaffer vi deg det du skulle ønske. Roser har også begynt å bli en betydelig del av vårt sortiment. For deg som ikke har tålmodighet til å vente på at hekken eller buskene skal vokse seg store og fine, har vi et stort utvalg av større størrelser, spesielt innen vintergrønne busker som Rhododendron, Prunus(laurbærhegg), thuja, einer osv. Åsane Hagesenter har et rikt utvalg av flotte busker, trær, sommerblomster, stauder, krukker og annet som hører hagen til. Vi har også som mål å ha Bergens største utvalg av hagemøbler. Førsteklasses kvalitet, kombinert med gode priser gjør oss til et naturlig valg om du er på utkikk etter hagemøbler. Også her har vi faglig dyktige medarbeidere som står klar for å hjelpe deg.


Åsane Hagesenter har en blomsterbutikk i sine lokaler. Vi driver ikke lenger med utkjøring. Du kan få kjøpt ferdigbuketter over disk. 

Åsane Hagesenter kan også friste med Norges største og beste utvalg i kunstige juletrær. I år har vi over 150 forskjellige størrelser og sorter, og vi har selvfølgelig ekte juletrær også. Trenger du inspirasjon eller julepynt, kan vi imponere med et fantastisk utvalg innen julepynt, julebelysning og juledekorasjoner, 

Velkommen til hyggelig og spennende handel hos oss på Åsane Hagesenter!

Vi fører hagemøbler.

Hageland er en frivillig fagkjede, hvert hagesenter er en selvstendig bedrift, med aktive eiere som drivere. Kjeden har en grønn profil, og alle driverne har gartnerfaglig bakgrunn slik at du som kunde skal få riktig veiledning, gode råd og ideer når du spør oss.

Bildegalleri

OM HAGELAND

Hagelandgruppen AS er en landsdekkende hagesenterkjede på 106 hagesentre som startet opp januar 2015. I Hageland vil kunden få faglig råd og veiledning, med stor fokus på kvalitet.

Les mer om Hageland
Kundeklubb symbol