Gå til innholdet
Finn nærmeste hagesenter
Facebook bilde

Hagland Foss i Røyken, Buskerud

HAGELAND Foss

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 10-16
Lørdag: 10-16
Søndag: Stengt

Besøk oss

Hurumveien 11
(ved bruk av GPS, legg inn Hurumveien 9)
3440 Røyken


Hageland Foss (Foss Hagesenter AS) har Østlandets største utvalg av Rhododendron med over 90 sorter i salg. Vi fører alt i planter og utstyr til din hage.

Hageland Foss - ButikkenI demonstrasjonshagen som er åpen alle dager, kan man få ideer til egen hage. Vi har 6000 m2; som er beplantet, og det skjer utvidelse hvert år. 

Anleggsgartnermester H.P. Foss har drevet i faget i over 35 år. Har allsidig erfaring fra både store og små hageanlegg. Hovedvekten ligger i dag på private hageanlegg. Arbeidsområde er Røyken og Hurum, Asker og Bærum, samt Lier og Drammen. Vi tar også oppdrag i Frogn og Oslo Vest.

Trenger du hjelp til ny eller gammel hage ta kontakt på telefon: 971 63 328 eller på epost: post@fosshagesenter.no 

Vi fører ikke hagemøbler.

Hageland er en frivillig fagkjede, hvert hagesenter er en selvstendig bedrift, med aktive eiere som drivere. Kjeden har en grønn profil, og alle driverne har gartnerfaglig bakgrunn slik at du som kunde skal få riktig veiledning, gode råd og ideer når du spør oss.

Bildegalleri

OM HAGELAND

Hagelandgruppen AS er en landsdekkende hagesenterkjede på 106 hagesentre som startet opp januar 2015. I Hageland vil kunden få faglig råd og veiledning, med stor fokus på kvalitet.

Les mer om Hageland
Kundeklubb symbol